Infó a bejegyzésről:
2014. Már. 03.
Kategória:
Címkék a bejegyzéshez:

Olvassa ismeretterjesztő írásaimat!

Orvosi munkám mellett fontosnak tartom az ismeretterjesztést, ezért foglalkozom évek óta egészségügyi újságírással is. A www.mno.hu Tudástár/Egészség rovatán belül található a Dr. Boross rendel blog, ahol hétről-hétre, szombatonként jelentkezem aktuális írásaimmal.

 

 

A megelőzés, korai felismerés és időben végzett korszerű kezelés jegyében foglalkozom sokakat érintő betegségekkel, elváltozásokkal, sérülésekkel. Mit szabad és mit nem egy-egy konkrét esetben? Mikor hívjunk mentőt, mikor menjünk szakemberhez, mit és meddig kezelhetünk otthon? Erről írok közérthetően, olvasmányosan. Ha Ön is kíváncsi az orvostudomány újdonságaira, szeretné megóvni saját és szerettei egészségét, testi épségét, akkor klikkeljen rendszeresen a Dr. Boross rendel blog oldalára: http://mno.hu/drborossrendel!

 

 

 

 


hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, két műsor között – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

Dr. Boross most megjelent, első válogatás CD-jét az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Media Markt áruházak – www.mediamarkt.hu Líra könyvesboltok – http://www.lira.hu/hu/zene/konnyuzene/cd-konnyuzene/dr-boross-rendel-valogatas-cd Lemezkuckó CD … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – ajánlom mindenkinek zenés műsoromat a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 között! A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjobb … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! A Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom pácienseim … Tovább a bejegyzéshez »