Dr. Boross, az orvos

Ortopédiai, kézsebészeti és baleseti sebészeti szakvizsgám van. Budán, a Budakeszi úton működő Róbert Rendelőintézetben, a Mammut Egészségközpontban, a Szent János Kórház Ortopéd-Traumatológiai osztályán, és Pesten a Medicover Eiffel Klinikán dolgozom.

Tagja vagyok a Magyar Ortopéd, a Magyar Traumatológus és a Magyar Kézsebész Társaságnak.

Mindhárom szakterületemen több éves tapasztalattal kezelem és operálom Pácienseimet. Fő tevékenységi köreim: kéz-, lábsebészeti, protetikai (tervezett és sürgős) műtétek végzése, kéz-, sport-, és háztartási sérülések ellátása, helyreállító műtétek, baleset, és sérülés utáni elváltozások műtéti megoldása.

Társalgási szinten beszélek németül és angolul.

Fontosnak tartom a megelőzést, a korai felismerést, a korszerű kezelést és az egészségnevelést. Mindehhez segítségemre van rádiós és televíziós munkám, az egészségügyi médiában szerzett tapasztalataim.

Riportalanyaimmal és pácienseimmel egyaránt a kulturált, tartalmas és közvetlen kommunikációra törekszem:

Nemcsak a téma, vagy betegség megoldása fontos számomra, hanem mindig, mindenhol az egész embert nézem.

Orvosi témájú cikkeimet itt olvashatja >

Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, két műsor között – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

Dr. Boross most megjelent, első válogatás CD-jét az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Media Markt áruházak – www.mediamarkt.hu Líra könyvesboltok – http://www.lira.hu/hu/zene/konnyuzene/cd-konnyuzene/dr-boross-rendel-valogatas-cd Lemezkuckó CD … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – ajánlom mindenkinek zenés műsoromat a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 között! A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjobb … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! A Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom pácienseim … Tovább a bejegyzéshez »