Dr. Boross, a médiaszakember

Orvosi végzettségem mellé szereztem az újságírói diplomát, hogy valóra válthassam régi álmomat: rádiósként, remek zenék között dolgozni az egészségért, betegségmegelőzésért. Korábban a Sztár fM-en, most a Lánchíd rádióban vezetem Dr. Boross rendel című műsoromat, előtte szerkesztőként kezdtem a Juventus Rádióban, aztán az érdi Rádió Junior hétvégi reggeli műsorában már a mikrofon mögé ültem! A televíziós egészségneveléshez is kedvet kaptam: riporterként kezdtem a Magyar Televízió Jobbulást című műsoránál, később egy kereskedelmi tv hetente jelentkező Egészség ABC-jének műsorvezetője voltam, jelenleg pedig egy kábelcsatorna Nagyvizit című műsorát készítem.

A hagyományos műsorvezető szerepén túl az egészségügyi médiában a „médiakommunikátori” feladatokat is felvállalom. Jelen vagyok az írott sajtóban is: az Elite Magazinban elindítottam a „Dr. Boross Sztárviziten” rovatot! Kész műsorötletekkel várom az újabb, képzettségeimnek megfelelő kihívásokat. Mint „Dr. Boross” hiteles, modern, a klasszikus értékeket képviselő férfi vagyok, aki megtalálta a harmóniát orvosi és médiamunkái között.
 

„Műsorvezetőként az értéket megőrizni,
orvosként helyreállítani szeretem!”

 

Sztárvizit cikkeim    I    Sztársport publikációk    I    Könnyűzenei hírek

 

Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, Dr. Boross kedvencei – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

A Dr. Boross kedvenceit tartalmazó válogatás CD-t az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Lemezkuckó CD bolt – http://lemezkucko.hu/ Rockdiszkont CD bolt – http://www.rockdiszkont.hu/ CDBT … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – zenés műsorom 2011 és 2018 között volt hallható a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 óra között! A hatvanas, … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! Az Affidea Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom … Tovább a bejegyzéshez »