Rádióriportok: hallgasson bele Ön is!

Dolhai Attilával a Gundel művészeti díjról, egy új West Side Story lemezről és aktuális terveiről beszélgettem.

 

Filep Sándor festőművész kiállításairól, az úgynevezett ezüstvessző technikáról és zenei kísérleteiről mesélt.

 

Galambos Erzsi kedvenc szerepeiről beszélt, külön kiemelve a gyermekekhez szóló Süsüt. Szóba került a mellrák elleni küzdelem is, hiszen a művésznő az Egészség Hídja összefogás arca.

 

Gerdesits Ferenc, az operaház magánénekese is nyilatkozott a Sztárvizit-nek. Elárulta, hogy az operaházi szerepein túl egy rock zenekarban is játszik.

 

Gór-Nagy Máriát a Színitanoda első 25 évének sikereiről, kedvenc darabjairól, és a következő tanév terveiről kérdeztem.

 

Egy kollégát kérdezni mindig érdekes feladat! Hallgassák meg a Jakupcsek Gabriellával készített beszélgetést, melyből egy induló televíziós műsorról értesülhetnek!

 

Kovács Áront műsorairól, a Kapcsolat koncertről, régi és új zenékről kérdeztem, de szóba került a nyári és a vakáció is!

 

A Sztár fM hallgatói örömmel vették, hogy Kovács Katit is felhívtam! Kedvenc slágereink előadója most egy érdekes kezdeményezésről, a Qualitons együttessel való együttműködéséről is mesélt!

 

László Boldizsárt sokáig a Cotton Club Singers alapító tagjaként ismerte a közönség, ebben az interjúban viszont már operaénekesként nyilatkozott!

 

Az enteriőrtervezés nagyon érdekes és izgalmas feladat, de nem azonos a belsőépítészettel. Többek között ezt is megtudtam Lovas Cecíliától, aki a nekem javasolt enteriőrt is felvázolta.

 

Náray Tamás divattervező éppen az új kollekció bemutatójára készült, amikor interjút kértem tőle, de a beszélgetésben azt is elárulta, hogy rábízták egy amerikai film jelmeztervezési feladatait.

 

Oberfrank Pált, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatóját nem sokkal kinevezése után hívtam fel. Az ismert színművész elképzeléseiről és az új évaddal kapcsolatos terveiről számolt be a Sztár fM hallgatóinak.

 

Ha kíváncsiak arra, hogy Oroszlán Szonja miként vélekedik a mellrák elleni küzdelemről, akkor hallgassák meg a Sztárvizit-ben elhangzott telefoninterjút! 

 

Pánczél Andrea a MOL magyarországi kommunikációs Igazgatója. Beszélgetésünkből megtudhatják, hogy mi is a „Mesterem-díj”, amit az olajipari cég alapított.

 

Pataki Ágit sokan még mindig modellként ismerik, pedig már jó ideje filmproducerként dolgozik. A 41. Magyar Filmszemle után beszélgettünk.

 

A Fővárosi Állatkertben legalább egyszer – de inkább többször – mindenki megfordul. Persányi Miklós, az intézmény igazgatója elmondta, hogy az Állatkertben mindig rengeteg újdonság várja a látogatókat!

 

Péterfy Bori egy személyben színész és énekesnő. A Sztárvizit-ben mindkét minőségében kérdeztem, aktualitásokról és terveiről.

 

Az alma nem esik messze a fájától. Igaz ez Szabó Gyula, a Nemzet Színésze lányára, Szabó Zsófira is. A Jóban, rosszban sztárja sokoldalúságát igazolta ebben az interjúban is.

 

Váncsa Istvánról mindenki tudja, hogy jó humorú, vidám ember, de azt talán még nem, hogy igazi ínyenc! És nemcsak enni szereti kedvenc ételeit, hanem – ahogy elmesélte – többkötetes szakácskönyvet is ír róluk!

 

A Mikroszkóp Színpad egy ideje új néven működik, de nemcsak a neve változott. Erről kérdeztem az új igazgatót, Verebes Istvánt, aki többek között azt is elmondta, hogy milyen is a Verebes-féle kabaré!

 

Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda szívesen koncertezik és szeret új dalokat készíteni. Emellett, ha csak teheti, gyermekekkel kapcsolatos jótékonysági kezdeményezések mellé is szívesen odaáll.

 


Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, Dr. Boross kedvencei – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

A Dr. Boross kedvenceit tartalmazó válogatás CD-t az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Lemezkuckó CD bolt – http://lemezkucko.hu/ Rockdiszkont CD bolt – http://www.rockdiszkont.hu/ CDBT … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – zenés műsorom 2011 és 2018 között volt hallható a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 óra között! A hatvanas, … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! Az Affidea Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom … Tovább a bejegyzéshez »