Infó a bejegyzésről:
2014. Már. 03.

Dr. Boross rendel!

Dr. Boross rendel – zenés műsorom 2011 és 2018 között volt hallható a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 óra között! A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjobb zenéi mellett hasznos és szórakoztató információkat kaptak azok, akik csatlakoztak hozzám. 3 és fél 4 között a Harminc perc hazai-ban csak magyar előadók dalai szóltak.

Minden nap áttekintettem – és persze illusztráltam – a zenével kapcsolatos évfordulókat, a Gyógycseppek című egészségrovatban pedig hasznos és aktuális – a megelőzéssel és gyógyítással kapcsolatos – híreket hoztam! Eközben természetesen a legnagyobb oldies slágerek szóltak, ráadásul a hallgatók közreműködésével, szerkesztésében – hiszen elmondhatták, megírhatták, hogy mit szeretnének hallani! A kéréseket telefonon és e-mailben, vagy Facebook oldalamon keresztül juttathatták el hozzám.


hozzászólások

Dr. Boross rendel! bejegyzéshez 34 hozzászólás

 1. 1
  Serényi Zsigmondné
  2012. Júl. 24. | Válasz erre »

  Kedves Dr. Boross!

  Gyógyulásomnak jót tett a ma ismét lejátszott nagy kedvenc “Summertime” köszönöm: Serényi Zsigmondné

 2. 2
  P.Mari
  2012. nov. 26. | Válasz erre »

  kérném nagyon szépen Komár Lacitól a Kék öböl c.számot.

 3. 3
  SCHWAB JOZEF
  2012. dec. 17. | Válasz erre »

  Tisztelt doktor szeretném meghalgatni Szécsi– himnusz a nyárhoz cimű dalát.

 4. 4
  Bán Béla
  2013. feb. 08. | Válasz erre »

  Tisztelt dr Boross !

  Nem vagyunk hajlandóak belenyugodni , hogy megszüntették a Sztár Rádiót !Közösen , együtt kell fellépni , aláirásokat gyüjteni az ujrainditásért ! Ha egyetért kérem jelezze : Bán Béla 0670/6648675
  muszeresz@yahoo.com ! Már sokaknak sikerült , ha összefogtak .
  Pl. a Verebes Istvánt szinte minden műsorban lehetett hallani :
  A Sztár Rádió tökéletes !

  Tisztelettel Bán Béla 2013 febr. 7

 5. 6
  Bosák Jánosné
  2013. feb. 13. | Válasz erre »

  Drága doktor úr!’961-64. lehet az időpont .Azóta sem hallottam a dalt ,de ritka a nap,hogy nem jut eszembe. A szövegét tudom,úgy ahogy. Elbűvölten állok,ha sír zokog a húr.Felébrednek álmok ,a szívem elcsitul,hogyha majd elhalkul csendesen,egyet kérek én játsz mindig csak nekem és másnak sohasem. Ha megtalálná,nem csak nekem szerezne vele örömet,azt hiszem.

 6. 7
  Léhi Lajosné (Maki Eszter)
  2013. máj. 12. | Válasz erre »

  Szeretném ha le tetszene játszani a KÖSZÖNÖM DOKTOR ÚR című számot és nagy tisztelettel Önnek és a kitűnő munkatársainak küldöm Eszter Tatabányáról.

 7. 8
  Mário
  2013. jún. 07. | Válasz erre »

  Üdvözlöm Dr.Boross úr szeretem a műsorát és szeretném a V-Motorock tól a motor és a Rock and Roll cimű számot.
  Küldöm önnek és a Lánchíd rádió stábjának valamint a Hogyan érsz el című számot.
  Maradok tisztelettel:Varavais Márió

 8. 9
  Végh Irén
  2013. Júl. 22. | Válasz erre »

  Tisztelt Boros Úr!
  Köszönet Önnek a sok szép elfeledett, és újból hallható, Slágerekért.Ha meg kérhetném szíveskedjen lejátszani nekem és szerető páromnak, a Egy Nehéz nap Éjszakája című Beatles dalt, és Ihász Gábortól, az Őszi levél egyedül számot,Köszönettel Tisztelettel.Lukács István és Irén

 9. 10
  Végh Irén
  2013. aug. 02. | Válasz erre »

  Köszönöm szépen a kedvességét,nagyon sok boldogságot kívánok önnek.Irén Szfvár

 10. 11
  Végh Irén
  2013. aug. 02. | Válasz erre »

  tisztelt Dr Boros Úr!

  Szeretném ha lejátszaná nekünk a Korda György előadásában, Gyöngéden ölelj át és ringass szerelem,Harangozó Teritől,Mindennap mikor eljön az este,Kellit magyarul sajnos nem tudom ki az előadó pedig tudom a szöveget (mi van még ha nem szerectemár, mi van még ha te nem vagy velem.,Köszönettel.Tisztelettel:Irén Szfvár, Pisti Pázmánd

 11. 12
  Kajtsa Zsuzsanna
  2013. Sze. 23. | Válasz erre »

  Tisztelt Boross dr.!

  Nagyon örülök, hogy egy ideje Pécsett is fogható a Lánchíd rádió.
  Sok érdekes riportot, műsort tudok hallgatni. Külön öröm számomra a sok, szinte elfeledett zeneszám felidézése. Annyira kíváncsivá tett, hogy beütöttem a keresőbe az Ön nevét, műsorát, hogy megnézzem, ki az, aki vezeti a műsort.Nagyon szeretem a kultúrált műsorvezetését, tájékozottságát. Szinte kitalálja a betelefonálok gondolatát. Mindennap örömmel várom a műsorát!
  Köszönet érte! Kajtsa Zsuzsanna, Pécs.

 12. 14
  Nagy Gábor Ádám
  2013. okt. 21. | Válasz erre »

  Tisztelt Doktor Úr! Gratulálok a műsorához. A Weöres Sándor emlékév alkalmából kérnék néhány számot, Koncz Zsuzsa ill. Halász Judit előadásában: Ha a világ rigó lenne, Csiribiri, A tündér.

  Köszönettel: Nagy Gábor Ádám

 13. 15
  Sándor (Simon)
  2013. dec. 04. | Válasz erre »

  Tisztelt Boross Úr
  A Skála együttes Csokoládéja a YouTube-on megkostolható

  Ha már itt vagyok; a Love is a drog című (szövegű) kemény rock nótát – ha meg lenne a gyűjteményében – szívesen meghallgatnám. Sajnos az együttes nevét nem tudom, a 75-76-os években halottam a számot először. (love is a drog for me …)
  Üdv: Sándor
  20-210-7868

 14. 16
  Ősz Előd
  2014. Már. 22. | Válasz erre »

  T. Cím!

  Egy-két napja tapasztalom, hogy a Lánchíd-rádió vételével kisebb-nagyobb problémáim vannak. Először az autórádiómon tűnt fel, de most már három másik készüléken is jelentkezik az a gond, mintha nem állna a kereső a jó helyen, torz, kásás a hang (automatikus hangolásnál), a szomszédos adók elnyomják (kézi hangolásnál), az az ember érzése, hogy nagyon távoli adót vesz, egyszóval kis energiával történik az adás.

  A négy rádiókészüléken egyszerre jelentkező zavar nem valószínű, hogy “hardwer” hiba legyen, kérem nézzenek utána, mert esetenként élvezhetetlen az adás.

  Köszönettel: Ősz Előd

 15. 17
  Bartókné Bíró Éva
  2014. jún. 23. | Válasz erre »

  Kedves Doktor Úr!
  2014. június 23.-án délután hallgattam műsorát, de sajnos nem tudtam megjegyezni 3/4-4kor lejátszott egylemezes 2 angol együttes nevét és a zeneszámok címét. Ha megkérhetem az email címemre legyen szíves elküldeni!!! Nagyon tartalmas és színvonalas a műsora!!! Köszönettel: Bartókné Bíró Éva

 16. 18
  Horváth György
  2014. Sze. 21. | Válasz erre »

  Tisztel,DR.Boross,szeretnék kérni régi rock and ,számot,méltatlanul mellőzőt,Radics Bélától,az Ossziántól/magyar/és a Kárpáti ától,1-1számot.Teljesen mind egy melyiket játssza. Előre is köszönöm,Horváth György Győr

 17. 19
  Eördög Katalin
  2014. okt. 08. | Válasz erre »

  Tisztelt doktor úr! Szeretnék 3-rom számot kérni. Véget ért egy fejezet című dalt,Kovács Katitól Mama Leone, Csik zenekartól a Most múlik pontosan című dalt. Köszönöm szépen.Katalin Hü Hallgatója!

 18. 20
  Mód Albertné
  2014. okt. 10. | Válasz erre »

  Nagyon örülök, hogy Szombathelyen jó minőségben hallgathatom
  a Lánchíd rádiót, konyhában és a szobában is állandóan szól,
  sok értékes műsorral tisztelik meg a hallgatókat,
  Jónak találom, hogy nem pocskondiázó a hangnem, hanem érződik az elkötelezettség, de nem fanatikus.
  Köszönettel,egy 74 éves Marika mama

 19. 22
  Valentné Éva
  2014. okt. 15. | Válasz erre »

  Tisztelt Doktor Úr!

  Köszönöm az eddigi élményt, amit az Ön műsorának hallgatása szerzett nekem! Műsorát nagyon szeretem hallgatni, minden adás nagyon kellemes hangulatú, és a fantasztikus zeneszámokon túl különösen tetszik a hallgatókhoz való viszonya. Minden esetben rendkívül korrekt, mértéktartó, ami az adott műsor mellett egy nagyon fontos eleme a műsorvezetésnek. Legyen kedves a 2014. október 15-i műsorában elhangzott legutolsó számot részemre ismét lejátszani, aminek sem a címét, sem az előadóját nem tudom, annak ellenére, hogy évtizedekkel ezelőtt az egyik legkedveltebb zene volt számomra. Ezt követően egy dalt kérek szépen lejátszani Mireille Mathieu előadásában, hogy pontosan melyiket, azt Önre bízom; majd Mikes Éva “Harang szól az esti szélben” című dalát legyen kedves betenni műsorába! Kéréseim teljesítését előre is nagyon köszönöm, és remélem még sokáig élvezhetjük ezt a kiváló műsort!
  Őszinte tisztelettel:
  Valentné Éva Keszthelyről

 20. 23
  Valentné Éva
  2014. nov. 05. | Válasz erre »

  Tisztelt Doktor Úr!
  Nagyon egyszerű oka van mostani hozzászólásomnak, mégpedig a következő: a mai délutánomat is sikerült nagyon jó hangulatban, félre téve a problémákat,régi kedves emlékeket felidézve eltöltenem, mert ma is az Ön műsorát, a Dr. Boross rendel-t választottam. Az ilyen jó hangulatú, változatos, korrekt, igényes, emberbarát műsort öröm hallgatni, és bízom benne, hogy ez az élmény még sokáig megmartad nekünk, hallgatóknak!Köszönöm az élményt és további jó munkát kívánok Önnek és természetesen valamennyi munkatársának!
  üdvözlettel:
  Valentné Éva Keszthelyről

 21. 24
  Tóth Istvánné
  2015. jan. 07. | Válasz erre »

  tisztelt doktor úr szeretném kérni
  Demjéntöl a honfoglalást
  Madonnától az argentinát
  Celine Diontól a A szerelem hatalma cimü számot
  Köszi üdv pusztaszabolcsról Julimama

 22. 25
  László
  2015. feb. 01. | Válasz erre »

  Jó napot kívánok!
  Pénteki műsorában felcsendült egy magyar ska zene a refrénben “Élem az életem salalala”.Az előadót és a szám címét ha elküldené nekem emailbe hálás lennék.Köszönöm!

 23. 26
  Simon Ernőné
  2015. Már. 13. | Válasz erre »

  Tiszteletem!

  Szeretem a műsorát!

  Sárosi Katalintól ha lehet kérnék egy dalt: Áprilisi tréfa volt a te nagy szerelmed…… De ha még 2 dalt lehet akkor az is a Sárosi Katalintól legyen! Tisztelettel és köszönettel: Jutka mama 68 éves /örök fiatal!/

 24. 27
  2015. jún. 15. | Válasz erre »

  Üdv!
  Sok-sok évvel ezelőtt hallottam a Rádióban egy felvételt, amiről később kiderült a Bee Gees: Massachussets c. nótája volt, az Omega előadásában: “Távolodnak tőlem már a fények címmel” és magyar szöveggel. Azóta is vadászom ezt a felvételt. Hogy lehetne megszerezni? (Nekem nem elég ha lejátssza a rádióban, mert bizonytalan, mikor tudom meghallgatni…)
  Szerintem Dr. Boross akkor még talán nem is élt.. olyan régen volt ez… 🙂
  De ha sikerülne megszerezni, nagyon hálás lennék ezért a nagy fegyvertényért!
  Üdv
  András

  • 28

   Kedves András!
   Még nem bukkantam az említett zenére, de kíváncsian és szorgalmasan keresem tovább! 🙂 Üdvözlettel: Dr. Boross

 25. 29
  szollossy istvan
  2015. Júl. 30. | Válasz erre »

  Tisztelt Boross Ur!
  Regi hallgatoja vagyok Keszthely kornyekerol/Varvolgy/.63-ban erettsegiztem , az akkori angolszasz zenen keresztul szerettem meg az angol nyelvet es lettem angol tanar.
  Tegnap szerepelt az a bizonyos `nevetős’ Elvis szam;Nos a kovetkezo tortent; lecserelt egy sort a szovegben,ami egyebkent rimel az eredetivel-feltehetoen azert mert egy kopasz ferfi ult a hallgatosag soraiban-a kov.keppen:..Do you gaze at your doorstep & picture me there..-bamulsz -e a kuszobodre azt kivanva hogy belepjek az ajton-…& wish you had hair-vagyis azt kivanva , barcsak lenne hajam…Hat ezen nevetett olyan jot…Kerhetnek egy szamot-egy amerikai country szam:Country road take me home..etc..Koszonettel es tisztelettel: Sz.István
  U.i. Remekul vezeti a musort-sugarzik a kedvesseg a hangjából!!Ezt nem lehet tanulni..T.30/5415268

  • 30

   Tisztelt Szöllősy Úr, kedves István!
   Köszönöm szépen a hozzászólását és a “nevetős” Elvis dallal kapcsolatos történetet!
   A kért country dal pedig hamarosan elhangzik a Dr. Boross rendel-ben!
   Üdvözlettel: Dr. Boross

 26. 31
  Nádasi János
  2016. jan. 13. | Válasz erre »

  Ma, 2016.01.13., kérem írja meg nekem mi volt az első zeneszám a műsorban!?

 27. 33
  Aracsi Zsoltné
  2016. Már. 03. | Válasz erre »

  Dr.Boross György
  Kérem szíveskedjék megadni a március 2-án kb.: 1/2 4 – 3/4 4 között lejátszott – valószínűleg svéd ?! – ( mindenesetre nem angol ) szám előadóját és címét. ( Tegnap egy hölgy is érdeklődött a szám irán ). De olyan gyorsan mondta, hogy nem tudtam leírni. Kérem Szíves válaszát !

 28. 34
  F
  2017. feb. 02. | Válasz erre »

  Tisztelt DrBoross !!! Egy számomra nagyon kedves dalt szeretnék meghalgatni,de sajnos a dal címét nem tudom,de az előadó :Magay Klementina… A dal szövege pedig a következő____ Meg10 perc ,mar csak 5 ketttő egy fél, indul a vonat!!! Lágyan szét húzza a fonodó ujjakat,csokolj csak csókolj szoritsd akezem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, Dr. Boross kedvencei – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

A Dr. Boross kedvenceit tartalmazó válogatás CD-t az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Lemezkuckó CD bolt – http://lemezkucko.hu/ Rockdiszkont CD bolt – http://www.rockdiszkont.hu/ CDBT … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – zenés műsorom 2011 és 2018 között volt hallható a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 óra között! A hatvanas, … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! Az Affidea Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom … Tovább a bejegyzéshez »