Infó a bejegyzésről:
2014. Már. 03.
Kategória:

Várom Önöket magánrendelésemen!

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! A Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom pácienseim számára. Magánrendelésemen röntgen, ultrahang, CT, MRI, és szükség esetén műtét előtti laborvizsgálat szolgálja az Ön mielőbbi gyógyulását.

Ha műtét szükséges, annak időpontjáról, helyéről és részleteiről már a vizsgálatkor pontosan tájékoztatom. Kulturált, kellemes, modern környezetben várom Budán (1024 Budapest, Lövőház utca 1-5.), a Mammut II. bevásárlóközpont 4. emeletén, péntekenként 16:00-20:00 között. Bejelentkezés: a (+36-70) 670 0222 és (+36-1) 345 8085 telefonszámokon, vagy e-mail-ben: info@maek.hu.


hozzászólások

Várom Önöket magánrendelésemen! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. 1
  Kacsándi Istvánné
  2012. aug. 31. | Válasz erre »

  Kedves Doktór Úr!
  Jó a honlapja,tetszik.
  Sok sikert,és gyógyulást kivánok a betegeinek.
  Üdv:Kacsándi Éva

 2. 2
  2015. jún. 19. | Válasz erre »

  A lánchid rádió nem minden hol fógható Budafok -Nagytétènyben már nem szól
  A frekvencián szeretném hogy erősödjön.

  Kérésem a kivánsàg müsorban a komjàti György müsoràban hallottam A Durràn együttes
  1974 c vasárnapi koktél

  • 3

   Kedves László! Köszönöm észrevételét, a Duran Duran pedig szerepelni fog a műsorban! Üdvözlettel: Dr. Boross

 3. 4
  Galambos István
  2016. jún. 10. | Válasz erre »

  bTisztelt Dr.Boross-nap mint nap élvezem műsorát,igazi élmény,volna egy kérésem-talán 1963-ban hallotam a rádióban elöször és sajnos utoljára egy fergeteges St.Louis blúzt,egy gitár csapat előadásában-Ventures,Spotnick,Shadows-talán én sajnos nem találtam meg-megpróbálná? Megköszönném Galambos István

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, két műsor között – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

Dr. Boross most megjelent, első válogatás CD-jét az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Media Markt áruházak – www.mediamarkt.hu Líra könyvesboltok – http://www.lira.hu/hu/zene/konnyuzene/cd-konnyuzene/dr-boross-rendel-valogatas-cd Lemezkuckó CD … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – ajánlom mindenkinek zenés műsoromat a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 között! A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjobb … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! A Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom pácienseim … Tovább a bejegyzéshez »