Írásaimmal a sajtóban is rendszeresen találkozhat!

Először az egyetemi újságban, a Medikus Híradóban írtam, természetesen könnyűzenei témájú cikkeket. Előadókat mutattam be, slágerlistát szerkesztettem, koncertekről tudósítottam.

Később – mivel fontosnak tartom az egészségügyi ismeretterjesztést – a Kisalföld című Győr-Sopron megyei napilapban ismeretterjesztő orvosi cikkekkel jelentkeztem, melyekben a baleset megelőzés és a sérültellátás valamennyi fontos témaköre sorra került. Néhány év múlva Csillag-vizsgáló címmel a Sztársportban indítottam rovatot, ahol hetente írtam a különböző sportsérülésekről, sportártalmakról és kezelésükről. Naprakész voltam: ha valamelyik ismert sportoló megsérült, az ő esete kapcsán magyaráztam el az olvasóknak a tüneteket, a kezelést, és ami a legfontosabb: hogy mit tehetnek a hasonló sérülések elkerüléséért!

Aztán az Elite Magazinban „Dr. Boross Sztárviziten” című rovatomban zenészekről, művészekről, ismert emberekről írtam. Beszélgettem – többek között – Bergendy Istvánnal, Szigeti Ferenccel, Gianni Morandival, Benkő Lászlóval és Szikora Róberttel is.

Most a Bors című napilapban jelentkezem hétfőként, Dr. Boross rendel című orvosi rovatommal, ahol az olvasók kérdéseire válaszolok.

Korábban megjelent írásaimat itt, a honlapomon is olvashatják!


Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, két műsor között – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

Dr. Boross most megjelent, első válogatás CD-jét az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Media Markt áruházak – www.mediamarkt.hu Líra könyvesboltok – http://www.lira.hu/hu/zene/konnyuzene/cd-konnyuzene/dr-boross-rendel-valogatas-cd Lemezkuckó CD … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – ajánlom mindenkinek zenés műsoromat a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 között! A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjobb … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! A Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom pácienseim … Tovább a bejegyzéshez »