Írásaimmal a sajtóban is időről-időre találkozhat!

Először az egyetemi újságban, a Medikus Híradóban írtam, természetesen könnyűzenei témájú cikkeket. Előadókat mutattam be, slágerlistát szerkesztettem, koncertekről tudósítottam. Később – mivel fontosnak tartom az egészségügyi ismeretterjesztést – a Kisalföld című Győr-Sopron megyei napilapban ismeretterjesztő orvosi cikkekkel jelentkeztem, melyekben a baleset megelőzés és a sérültellátás valamennyi fontos témaköre sorra került. Néhány év múlva Csillag-vizsgáló címmel a Sztársportban indítottam rovatot, ahol hetente írtam a különböző sportsérülésekről, sportártalmakról és kezelésükről. Naprakész voltam: ha valamelyik ismert sportoló megsérült, az ő esete kapcsán magyaráztam el az olvasóknak a tüneteket, a kezelést, és ami a legfontosabb: hogy mit tehetnek a hasonló sérülések elkerüléséért! Aztán az Elite Magazinban „Dr. Boross Sztárviziten

című rovatomban zenészekről, művészekről, ismert emberekről írtam. Beszélgettem – többek között – Bergendy Istvánnal, Szigeti Ferenccel, Gianni Morandival, Benkő Lászlóval és Szikora Róberttel is.

A Bors című napilapban is jelentkeztem Dr. Boross rendel című orvosi rovatommal, ahol az olvasók kérdéseire válaszoltam, majd évekig olvashatták írásaimat a Patika Magazin olvasói is.

Korábban megjelent írásaimat itt, a honlapomon is olvashatják!


Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, Dr. Boross kedvencei – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

A Dr. Boross kedvenceit tartalmazó válogatás CD-t az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Lemezkuckó CD bolt – http://lemezkucko.hu/ Rockdiszkont CD bolt – http://www.rockdiszkont.hu/ CDBT … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – zenés műsorom 2011 és 2018 között volt hallható a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 óra között! A hatvanas, … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! Az Affidea Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom … Tovább a bejegyzéshez »