Újra színpadon az Anonymus!

Ha valakinek kedve támad arra, hogy az Animals, Chuck Berry, Carl Perkins, vagy Tom Jones slágereit hallgassa kiváló minőségben, akkor menjen el az Anonymus zenekar egyik koncertjére. Az együttes vezetőjét, Singer Andrást kérdeztem múltról, jelenről.

Először az első Beat Randevún hallottalak Benneteket, majd a Stargarden fesztiválon is fergeteges rock and roll hangulatot teremtettetek. Mikor kezdtetek együtt zenélni?

1963-ban, tizenhat évesen. Hét évig ugyanabban a felállásban játszottunk, aztán mindenkit másfelé sodort az élet, volt, aki tovább zenélt, volt, aki mással kezdett foglalkozni. Bár feloszlottunk, de kapcsolatban maradtunk és négy évvel ezelőtt úgy gondoltam, megkeresem a Fiúkat! Mindenki benne volt, újrakezdtük!

Miből áll  az Anonymus repertoárja?

Továbbra is a hatvanas évek rock and roll és blues zenéiből válogatunk, a régi kedvencek mellé most felvettük Connie Francis és Millie Small dalait is.

Hol léptek fel?

Minden hónap utolsó vasárnapján a Bálint Házban várjuk a rock and roll híveit! Télen ismét lesz Beat Randevú, és reményeink szerint folytatjuk az Alcatrazbeli fellépéseket is.

Nyáron, a Stargarden fesztiválon élőben is hallhattátok Eric Burdont, gondolom nagy élmény volt!

Örültünk a lehetőségnek, de volt egy kis izgalom, mert eredetileg egybeesett volna a fellépésünk. Aztán sikerült megegyezni a szervezőkkel, későbbre kerültünk, így láthattuk az Animals produkcióját!

Kik most az Anonymus tagjai?

Makó György basszusgitár, Bíró Sándor dob, Kiss Ferenc szólógitár, Novák András, Öcsi az énekesünk, mellette még Makó Dávid, Hajdú István és Mihálka Zsuzsa énekel. 

Terveitek a jövőre?

Tavaszra nagy meglepetéssel készülünk: saját dalokat írunk, hiszen már épp benne vagyunk a korban, hogy lemezt készítsünk!


hozzászólások

Újra színpadon az Anonymus! bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. 1
  2011. jan. 31. | Válasz erre »

  Kedves Dr.Boross Úr!
  Érdeklődnék,hogy hogyan tovább a Sztár rádióval,mit hol hallgassak a továbbiakban.
  Köszönettel!
  Barta Gyuri

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, Dr. Boross kedvencei – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

A Dr. Boross kedvenceit tartalmazó válogatás CD-t az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Lemezkuckó CD bolt – http://lemezkucko.hu/ Rockdiszkont CD bolt – http://www.rockdiszkont.hu/ CDBT … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – zenés műsorom 2011 és 2018 között volt hallható a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 óra között! A hatvanas, … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! Az Affidea Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom … Tovább a bejegyzéshez »