Infó a bejegyzésről:
2010. máj. 21.

Aradszky László a Sztárvizitben

Aradszky Lászlóval eredetileg személyes találkozót beszéltünk meg, de mert szinte folyamatosan úton van, végül telefonon értem el.

Legutóbb tavaly, a Média Grillen találkoztunk, ahol a Sztár fM csapatának tagja voltál. Mi történt Veled azóta?

Megjelent a könyvem, megírásában Édesapám volt az égi szerzőtársam. Különleges a kötet azért is, mert cd melléklet tartozik hozzá. A dal és a könyv címe: Az örök élet színpadán.

Miről szól?

A sikerhez vezető utamról. Rengeteg élmény, de balhék nélkül, mert az rám 48 éves pályafutásom során sosem volt jellemző. Kiderül az is, hogy a tiszta és egyszerű dolgoknak is van értelmük.

Most hol találtalak meg a hívásommal?

Balatonfűzfőn vagyok, éppen vásárolunk a feleségemmel.

A nyaralóban is ott a laptopod? Mert úgy tudom, hogy szeretsz és tudsz is bánni vele?

Nélküle el sem indulok! Ma már a dalaimat szerkesztem, internetezek, de 8-10 éve még a gépet sem tudtam volna bekapcsolni.

Megújult a weboldalad, úgy látom, az egész design megváltozott! 

Örülök, hogy észrevetted! Nézd, az embernek naprakésznek kell lennie! Sok fotót tettem fel, és a slágereim is meghallgathatók. Erről jut eszembe, hogy Kaszás Péterrel most készítjük az új cd-met.

Milyen stílusban?

Mai hangzással, spanyolos beütéssel.

Ha foci, akkor nálad Fradi! Mit szólsz a csapat feljutásához?

A siker ellenére nem látom az alagút végét. Szerintem ebben az összeállításban nem tudnak megkapaszkodni. Talán, ha erősítenek…

Gondolom, azért drukkolsz nekik!

Naná! És nem csak divatból, hisz egykor a Fradi igazolt játékosa voltam!

Lesz idén valami nagyobb szabású koncerted?

A „Táncdalfesztivál anno” sorozat koronájaként november 16-án az Arénában lépünk fel régi barátaimmal, Koóssal, Kovács Katival, Harangozó Terivel és Payer Öcsivel. Már nagyon várom!


hozzászólások

Aradszky László a Sztárvizitben bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. 1
    Ujvárosi Endre
    2012. Sze. 21. | Válasz erre »

    Kedves Laci ! Hogy miért szólítom így az a továbbiakban kiderül. Maga 20-án 77éves. Isten éltesse sokáig én 22-én leszek 86.Ezzel kapcsolatosan eszembe jutott egy régi történet.Az 1960-as évek legelején amikor még a Szentendrei Tiszti klub parancsnoka voltam ,az ORI-ban műsort kötöttem le emlékezetem szerint Bilicsi , Erdődy Margarett Petrova Kiss Ferenc és másokat,a hölgy már nem emlékszem a nevére a következőket mondja nekem “örnagy elvtárs maga olyan ember aki” ajánlanék két fiatal még kezdő énekest,. szerződtesse őket is Kik az, ok kérdezem, Ambrus Kiry, Aradszky László,én nem ismerem őket mennyi a gázsijuk? 170 Ft.a többiekez viszonyítva alacsony -megjegyzem egy üveg sör 250-ft volt.Válaszoltam jöhetnek. A műsort szokás szerint nem a “sztárok” kezdték Elsőszám Aradszky László udvarias taps kijön a pódiumra egy vékony alacsony fiatal ember. Elkezd énekelni a dal közepe táján finoman mondva elakadt-zavartság ,csend, én akkor a közelbe ülve hangosan oda szóltam ” nem baj kezdje újra sikere lett. Műsor után hozzám és megköszönte a segítséget ,bizalmat. Ennyi a kis történet, ez volt a kezdet és jött egy ragyogó sikeres pályacsúcs amihez szintén gratulálok, nekem jól esett emlékeznem , emlékeztetni. Üdvözlettel minden jót kívánok: Ujvárosi Endre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, Dr. Boross kedvencei – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

A Dr. Boross kedvenceit tartalmazó válogatás CD-t az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Lemezkuckó CD bolt – http://lemezkucko.hu/ Rockdiszkont CD bolt – http://www.rockdiszkont.hu/ CDBT … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – zenés műsorom 2011 és 2018 között volt hallható a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 óra között! A hatvanas, … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! Az Affidea Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom … Tovább a bejegyzéshez »