Vélemények Dr. Borossról, a rádiósról

Tisztelt Dr. Boross! A lelkem és a szívem cirógatja, amikor a Deep Purple számait játssza. A műsora nagyon jó, amit mind a személygépkocsiban, mind a lakásban hallgatok. További sok sikert kívánok! Dr. G. L.

 


 

Kedves Dr. Boross!

Gratulálok a reggeli műsorhoz. Tetszik, mert amellett, hogy a személyes jelleg folyamatosan jelen van – a hallgató és a műsorvezető együtt sír és nevet – az egyensúlyt mégis remekül sikerül kialakítani, a műsor nem válik monológgá egyik fél részéről sem, mindig a zenén, a JÓ zenén, marad a hangsúly.

Jómagam a 30-as éveim derekán járok, de már jó ideje Önöket hallgatom Akkor is ezt tettem, amikor volt hasonló zenei stílust követő csatorna. Reggel, útközben, sőt a tornám közben is a Sztár fM-et hallgatom. E. M.

 


 

Kedves dr. Boross!

Nagyon örülök a megújult reggeli műsornak, főleg azért, mert ez azt jelenti, hogy VAN a SZTÁR Fm Rádió, és továbbra is működik!!! Ezen belül bármi változás csak megújítja a műsor arculatát, változatossá teszi az adást! A reggeli 8 órás kívánságműsor végül is eddig is kívánságműsorként működött, de jó, hogy ez most szabályozva van. Ahogy most is hallom a zenéket, örülök, hogy a 9-1/2 10 közötti hazai előadók utáni időben zömmel külföldi előadók mennek!!! És milyen jó zenék!!! Külön gratulálok a szerkesztésért.

Személyes véleményem, ami nekem tetszik, amikor Boross Úr azt mondja:
„Na, kérem szépen….”!  További nagyon-nagyon sok sikert kívánok! Üdvözlettel: M.

 


 

Tisztelt Boross Úr !

Telitalálat a Gyógycseppek c. új műsorblokkja! Nagy élvezettel hallgatom, szinte mindenkihez szól. Örülök, hogy mindig valami újat hoz a műsorába. Üdvözlettel régi hallgatója S-né F. Zs.

 


 

Kedves Dr. Boross!

 
Nagy örömmel tölt el a sok új és jó hír, amit a Sztár FM honlapján találok. Remek az új fotó is!! A reggeli műsor újításairól nem is beszélve, hogy milyen nagyszerűek! Az internet előtt ülve, mindig ezt a rádiót hallgatom! Köszönet, gratuláció és további sok sikert kívánok Hajdú- Biharból!

Üdvözlettel:  E.

 


 

Kedves Doktor Boross,

1.) lelkes hallgatója vagyok! Kérem, hogy játssza le valamelyik reggel a kedvemért (csakennyimitegymedvekér) a "kék színű virág", vagy a "lehetett volna" című dalt.

2.) Komjáthy Gyuri bácsi kívánságműsorát is hallgattam (kb '63.-t írtunk), de soha nem kértem dalt senkitől, …, mondom … senkitől! … eddig ez távol állt tőlem.

3.) az Ön varázsos műsorszerkesztése és vezetése kizökkentett ebből a távolságtartásból! Ezt – kérem – tekintse dicséretnek, rászolgált!

Üdvözlettel: T., Fehérvárról

 


 

Remek a műsor, az egész stábnak köszönet. Amikor csak tehetem, Önöket hallgatom, átsegít a nehéz időszakokon. Munkájukhoz minden jót kívánok, szórakoztassanak még nagyon sokáig!!!! N.N.

 


 

Dr.Boross! Örök hálám és köszönetem a gyors és pontos válaszért! Rögtön letöltöttem a youtube-ról és ez lett csengőhang a telefonomon! Szememben Ön a "király"!!! Thanks Thanks Thanks!

Üdv. R. B.

 


 

Hi, CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To You! Sztar FM undisputedly the best radio station in all of Hungary. Keep up the great work and all the best for the future. And please keep playing the great variety of old time classics.

Udv. T.

 


 

Information. I am an ex-pat Magyar (from Australia)  living in Hungary at this time, into old rockabilly-rock-n- roll and hotrods

 


 

Kedves Dr. Boross György Úr!

A ma hajnalban kért informacióra ilyen gyors valaszt kapni, ez maga a csoda!
El vagyok ájulva, hogy milyen jó érzékkel választja ki a zenéket, hiszen olyanokat is lehet hallani, amelyekről szinte már azt sem tudtam, hogy léteztek valaha. Gratulálok felsőfokon…

Üdvözlettel es köszönettel: B. J. Münchenböl

Ui: Volt egy kérdesem meg az előző levelemben….az, hogy esetleg az adást fel lehet-e venni, vagy lehet-e tudni a zenékkel kapcsolatos alapinformáciokat, mert van köztük olyan is, amit szivesen megszerznék es lejátszanék a müncheni magyar kulturális klubban, ahol 11 éve komoly sikereket elérve a havonta megrendezendö zenés esteken…

 


 

Tisztelt Dr. Boross!

Ma hajnalban kb. 2:35 óra körül (2010. 07. 08.) egy nagyon lendületes angol zenét játszottak, amely nekem nagyon tetszett….de nem tudom a szám címet és az előadóját sem. Nagyon szépen megkérem Önt, hogy juttassa el nekem a zene címét es az előadóját, mert valamilyen formában meg szeretném szerezni a dalt.

Egyébként nem is olyan régen hallottam valakitől, hogy a legjobb rádióadó Budapesten a Sztár Fm… Azóta, amikor tudom en is hallgatom, és fantasztikusan tetszik…

Üdvözlettel: B. J. Münchenből

 


 

Jó reggelt Dr. Boross!

Először is köszönjük szépen a kért számot, és hogy lejátszotta! Nagyon jó a műsor reggelente, jó kis emlékeket idéz fel bennünk!
Köszönjük az egész autószerviz nevében! További Szép napot!

Üdvözlettel: B. L.!

 


 

Kedves Dr. Boross!

Ma reggel, ahogy beszálltam az autóba, valaki kérte Öntől a Led Zeppelintől a "megszakad az összeköttetés" c. dalt, ami nekem is nagy kedvencem. Este pedig, ahogy jöttem haza, Demjén Ferenc énekelte a "ne kövess"-t, amit sehol máshol nem lehet hallani, csak itt. Tökéletes!!!!!!! Köszönet Önnek és a Sztár fm-nek!!!!

Zsuzsanna, a kocsmáros

 


 

Tisztelt Dr. Boross!

Minden reggel hallgatom az Ön műsorát, és szeretnék hozzá gratulálni. Nagyon érdekes és hasznos dolgokat hallok nap, mint nap. Sokszor szoktam próbálkozni a telefonálással, de sajnos nem igazán érem utol Önöket, ezért gondoltam megkérem a lányomat, hogy az e-mail címéről küldhessek egy pár sort, melyben gratulációmat fejezhetem ki. Még egyszer szeretnék nagyon- nagyon gratulálni, mert megszépíti a reggeleimet!!!!! Remélem még nagyon sokáig lesz ez a műsor.

Üdvözlettel, és tisztelettel, állandó hallgatója: Kati

 


 

Tisztelt Boros Úr!

Végre valaki nem csak a modern zenét részesíti előnyben, hanem megkeresi a legrégebbi nótát is ha kell!
Gratulálok a műsorához, sajnos nem csinál már ilyet senki. Régen az én időmben Komjáthy György és még régebben Cseke Úr szolgált ilyen műsorral. Mivel az én drága férjem autóban ül mindennap anyagbeszerzőként és Önöket hallgatja, kérem játssza le valamelyik zeneszámot, hogy jobban teljen a napja. Xanadú legendája, vagy Shadows együttestől bármi, esetleg Los Csakosz (sajnos csak fonetikusan tudom az együttes nevét leírni: pánsíppal zenélnek) vagy Oláh Ibolya: Magyarország!

További sikeres munkát kívánok! Éva


Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, két műsor között – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

Dr. Boross most megjelent, első válogatás CD-jét az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Media Markt áruházak – www.mediamarkt.hu Líra könyvesboltok – http://www.lira.hu/hu/zene/konnyuzene/cd-konnyuzene/dr-boross-rendel-valogatas-cd Lemezkuckó CD … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – ajánlom mindenkinek zenés műsoromat a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 között! A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjobb … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! A Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom pácienseim … Tovább a bejegyzéshez »