Így vélekednek rólam betegeim!

Tisztelt doktor úr! Nagyon köszönöm a segítségét! Egy éve kínlódtam a kezemmel, vizsgálatokra jártam, eredménytelenül. Ön viszont rögtön megmondta, mi a baj és meg is oldotta. Végtelenül meghatott, hálás köszönet!

N. Mártonné

 


 

Köszönöm, hogy meggyógyította az ujjamat és nagyon rendes volt a kezelés során!

Á. Péter, Újrónafő

 


 

Békés Karácsonyt, boldog újévet és nagyon jó egészséget kívánok Önnek és kedves családjának, Örök hálával!

Egy tökéletes lábú, kettős bokatöréses betege!

 


 

Tisztelt Doktor Úr!
Köszönetemet és hálámat szeretném kifejezni Önnek azért a fáradozásért, amit Édesanyám gyógyításáért tett, és tesz! Isten áldja meg!

É. Gáborné, id. N. Lajosné lánya

 


 

Szeretettel és hálával köszönöm Édesanyám operálását!

K. Katalin

 


 

Köszönetemet küldöm kedves és lelkiismeretes Doktoromnak!

K. Lászlóné

 


 

Kedves Dr. Boross! Köszönöm, hogy autóbalesetem után gyorsan és jól elvégezte kezemen az első operációt! Azóta már itthon, Németországban is kiengedtek a kórházból, az itteni műtét is sikerült, majd küldök képet a kezemről! Üdvözlöm Önt, soha nem felejtem el a segítőkészségét!

Auf wiedersehen! M. Menges

 


 

Kedves Doktor Úr! Örülök, hogy rátaláltam Önre, ilyen orvost kívánok mindenkinek, aki gyorsan, jól és nyugodt, kellemes hangulatban szeretne meggyógyulni!

Köszönettel: K. István

 


 

Tisztelt Dr. Boross! Ön kivételes, különleges, emberi hangon gyógyító orvos, és most már tudom: rádiós is! Ön kezel, Önt hallgatom – számomra így kerek a világ!

B. Erika

 


 

Kedves Dr. Boross! Akár gyógyít, akár műsort vezet, számomra Ön egy hiteles, értéket közvetítő személyiség és ez nagy dolog manapság! Köszönöm a gyógyulást és a hasznos, ugyanakkor szórakoztató műsorokat! L. Gábor

 


 


Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, két műsor között – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

Dr. Boross most megjelent, első válogatás CD-jét az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Media Markt áruházak – www.mediamarkt.hu Líra könyvesboltok – http://www.lira.hu/hu/zene/konnyuzene/cd-konnyuzene/dr-boross-rendel-valogatas-cd Lemezkuckó CD … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – ajánlom mindenkinek zenés műsoromat a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 között! A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjobb … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! A Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom pácienseim … Tovább a bejegyzéshez »