Nézze meg Ön is műsoraimat!

1.) Dr. Kádas István baleseti sebész főorvos

Ebben az adásban Dr. Kádas István baleseti sebész főorvost mutattam be, aki orvosi munkája mellett a DrRock ritmusgitárosa. Megismerhetik Kádas dr. orvosi eszköz fejlesztéseit és természetesen láthatják-hallhatják a DrRock zenekart is!

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

2.) A Nemzeti Rákellenes Nap

Ezúttal a Nemzeti Rákellenes Nap volt a Nagyvizit témája. A műsor első felében vendégeim, Dr. Telekes András és Rozványi Balázs beszéltek a rendezvényről és annak kapcsán a rosszindulatú daganatokról. A folytatásban a Rockzenészek a Rákbetegekért koncert szervezőivel, fellépőivel, többek között Zeffer Andrással beszélgettem.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

3.) A depresszió napjainkban

A Depresszió napjainkban sajnos nagyon sokak életét keseríti meg. Úgy gondolom, fontos foglalkozni ezzel a problémával, betegséggel, ezért hívtam meg szakértőként Dr. Juhász Krisztina pszichiáter Főorvost.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

4.) Az urológiai problémákról

Urológiai problémája bárkinek lehet, de senki sem beszél szívesen róla. Dr. Berényi Pál főorvos a leggyakoribb betegségeket, azok tüneteit és kezelési lehetőségeit mondta el a műsorban.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

5.) A mozgásszervi problémákról

Mozgásszervi problémák bármely életkorban jelentkezhetnek, de az idő múlásával egyre gyakrabban okoznak panaszokat. Dr. Váczi Gábor ortopéd főorvos segített eligazodni a sokféle kórkép között.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

6. ) Védekezés a kullancsok ellen

A kullancsok elleni védekezés nagyon fontos, hiszen ezek az apró állatok többféle betegséget is terjesztenek. Dr. Nagy Katalin bőrgyógyász főorvos és Dr. Kapiller Zoltán, a Kullancsszövetség elnöke minden fontos tudnivalót elmondott a műsorban.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

7.) Dr. Dani Vilmos háziorvos a Nagyvizitben

Az egészséges életmód fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, ebben a rendszeres testmozgásnak óriási szerepe van. Számos hasznos tanácsot hallhattunk még Dr. Dani Vilmos háziorvostól, a teniszválogatott orvosától.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

8.) Szűrővizsgálat férfiaknak

A kimutatások szerint a férfiak ritkábban és később fordulnak orvoshoz, mint a hölgyek. Az egyik nagy gyógyszergyártó cég egy szűrővizsgálati kampányt indított a férfiak egészségéért. Ebben a műsorban erről számoltunk be Dr. Mező Melinda és Dr. Albert István segítségével.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

9.) Riport a vérzékenységről

Ebben az adásban két témáról szóltunk: az első részben a vérzékenységben szenvedők problémáit ismerhetik meg Dr. Varga Gábor, a Magyar Hemofília Egyesület elnöke segítségével, a műsor második felében pedig Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész beszél a korszerű szépészeti beavatkozásokról.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

 

10.) Riport Dr. Somogyvári Zsolttal, a Peter Cerny Alapítvány szakmai vezetőjével

A műsor első részében Dr. Somogyvári Zsolt, a Peter Cerny Alapítvány szakmai vezetője volt a vendégem, az általa elmondottak alapján betekintést nyerhettünk a koraszülött mentés mindennapjaiba. A második részben Dr. Vasváry Artúrné, a Magyar Rákellenes Liga elnöke beszélt a tüdőrák elleni küzdelem fontosságáról és eszközeiről.

További videókat tekinthet meg a YouTube-on!

 

Kattintson ide, és nézze meg Ön is további riportjaimat a YouTube-on!


Hírek, érdekességek

A legjobb zenék, két műsor között – már CD-n is!

2014. dec. 05.1 hozzászólás

Dr. Boross most megjelent, első válogatás CD-jét az alábbi üzletekben és webáruházakban vásárolhatja meg: Media Markt áruházak – www.mediamarkt.hu Líra könyvesboltok – http://www.lira.hu/hu/zene/konnyuzene/cd-konnyuzene/dr-boross-rendel-valogatas-cd Lemezkuckó CD … Tovább a bejegyzéshez »

Dr. Boross rendel!

2014. Már. 03.34 hozzászólás

Dr. Boross rendel – ajánlom mindenkinek zenés műsoromat a Lánchíd Rádióban, minden hétköznap délután, 2 és 4 között! A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legjobb … Tovább a bejegyzéshez »

Várom Önöket magánrendelésemen!

2014. Már. 03.4 hozzászólás

Szeretettel várom kedves jelenlegi és leendő Pácienseimet ortopéd,- kéz- és baleseti sebészeti magánrendelésemen! A Mammut Egészségközpontban a mozgásszervi betegségek korszerű vizsgálatát és kezelését biztosítom pácienseim … Tovább a bejegyzéshez »